Smaak met een gouden randje

Goede koffie en thee proef je, maar de allerlekkerste beleef je!

 

De oorsprong van The Blend bv

Bistro In Petto uit Rossum in Gelderland was de eerste horecaonderneming in Nederland die Julius Meinl schonk. De eigenaar Bram Hoorn was tijdens de zoektocht naar het juiste koffieconcept voor zijn bistro erg kritisch. Uiteindelijk was de keuze snel gemaakt. Vanaf het begin was hij enthousiast over de koffie, het warme rode servies en bovenal de reacties van zijn gasten. Die passie brengt hij nu over als landelijk distributeur van Julius Meinl in Nederland; aan horeca- en bedrijfsondernemers die hun gasten, personeel, klanten en zichzelf graag iets extra's willen bieden.

Smaak met een gouden randje

Samen met zijn enthousiaste medewerkers houden ze de naam Julius Meinl in Nederland hoog. Het uitgangspunt van de gedreven ondernemers is niet voor niets 'smaak met een gouden randje'. Zij laten zien dat koffie (en thee) verkopen veel meer is dan het aanbieden van een 'bakje troost', het is een hele beleving. Regelmatig worden nieuwe smaakrevoluties en nieuwe apparatuur aan het assortiment toegevoegd.

 
Koffie

Het uitgebreide aanbod van koffievarianten van het Oostenrijkse Julius Meinl vormt de basis van het verrassende koffieassortiment van The Blend. Voor iedere smaak- en bereidingswens hebben we een ruime keuze.

meer over koffie

Thee

The Blend levert de overheerlijke thee van Julius Meinl. Als losse thee, in zakjes en als Bio thee. De grote variëteit aan smaken en melanges zorgen ervoor dat je gasten altijd een verrassende en persoonlijke smaak kunnen kiezen.

meer over thee

Apparatuur

The Blend heeft een ruim aanbod in koffiemachines, koffiemolens, melkschuimers en waterfilters. Afgestemd op de smaakwensen, bereidingsvorm en gewenste capaciteit binnen jouw horecagelegenheid of bedrijf.

meer over apparatuur

 

Het team van The Blend

Het team dat vanuit The Blend voor je klaar staat bestaat uit louter koffie- en thee genieters. We weten waar we het over hebben. Daarnaast praten we vanuit ervaring, want we hebben zelf als horecaondernemers ook voor de keuze gestaan om de juiste koffiekwaliteit, de lekkerste thee en de best passende apparatuur voor onze eigen bistro te bepalen.

Ontzorgen, oprecht advies en optimale service

We zijn het met onze horeca-achtergrond gewend om het onze gasten maximaal naar de zin te maken, om ze te ontzorgen. Zo gaan we ook met onze klanten van The Blend om op het gebied van oprecht advies en optimale service. Geen koffie-, thee- of apparatuurwens is hetzelfde, dus we verplaatsen ons graag uitgebreid in jouw situatie en geven je vervolgens de beste opties in handen. Aan jou de keuze want over smaak en beleving valt niet te twisten!