Het komt niet vaak voor dat je als barista een training mag geven aan het bedienend personeel van een mega groot cruiseschip. Eén van de barista’s van The Blend bv overkwam het. The Blend bv is exclusief distributeur van Julius Meinl koffie en thee voor Nederland. Daarom kreeg men het verzoek vanuit het Oostenrijkse hoofdkantoor van Julius Meinl om de gehele horeca-bemanning van het luxueuze cruiseschip de ‘Chrystal Bach’ van Crystal Cruises een speciale barista-training te geven in Amsterdam.

Exclusieve koffies van Julius Meinl aan boord bij Crystal Cruises

Crystal-Cruises-logoCrystal Cruises is een internationale relatie van Julius Meinl en organiseert cruises door heel Europa en over de hele wereld. In dit geval was het doel van de training om het bedienend personeel van dit gloednieuwe schip nog meer kennis en kunde bij te brengen op het gebied van exclusieve koffiebereiding. Zodat ze voortaan de cruise-gasten nog beter kunnen laten genieten van de karaktervolle koffies van Julius Meinl.

Er werd zowel aandacht besteed aan de zorgvuldige bereidingstechnieken, alsook aan de presentatie van de diverse smaakvolle Oostenrijkse koffievarianten.

Professionele barista-training

Het trok veel bekijks toen de indrukwekkende ‘Crystal Bach’ aanmeerde aan de achterzijde van het Centraal Station in de IJhaven in Amsterdam. Terwijl de gasten van boord gingen om onze hoofdstad te verkennen, kreeg het personeel de barista-training. Geheel op The Blend niveau; dus alle technieken werden op professionele wijze geoefend en met succes uitgevoerd.

Julius-Meinl-koffiePowered by The Blend bv

We kunnen met een trots gevoel zeggen dat je op dit fraaie moderne cruiseschip voortaan met een gerust hart een overheerlijke speciaalkoffie van Julius Meinl kunt bestellen. De opvallende presentatie en optimale smaakbeleving van de overheerlijke Weense koffiecultuur zal de cruisegasten op het vervolg van hun reis zeker goed zijn bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *